Toimisto avautuu 2.1.2009

By | marraskuu 20, 2008

partanen_petja_wwwViestintäyhtiö Tarinatakomon takomotoiminta käynnistyy ensi vuoden alussa. Menu sisältää oivallisia lehtitekstejä ja selväpäistä viestinnän suunnittelua. Takomomestarina toimii Petja Partanen.

Aihepiireistä lähinnä sydäntä ovat tekniset aiheet, ympäristö ja matkailu. Petja Partanen on koulutukseltaan yhdyskuntasuunnittelun diplomi-insinööri ja puolivalmis valtiotieteen maisteri. Aiemmin hän on työskennellyt toimittajana, viestintäalan yrittäjänä ja viestintäpäällikkönä.

Yhteystiedot

Puh. +358 40 5111 640, petja.partanen(at)tarinatakomo.fi


Leave Your Comment

Your email will not be published or shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>